29. toukokuuta 2015

Voiko uhma viedä sinut äärirajoille?

Kun olet itse aivan loppu. Et tiedä mitä haluaisit elämältä tai mikä olisi oikea ratkaisu. Kamppailet jatkuvasti itsesi kanssa ja tuntuu, että koitan esittää muille sitä kuinka kaikki on tosi hienosti.  Paskat. Elämä on ihan täyttä kuraa. Tiedän alitajunnassa etten ole huono äiti vaikka lapseni saakiin yöllä unissaan hirveitä raivokohtauksia,  kuuluu kuulma joillain ikään. Päivällä tahtoja koetellaan, lautaset lentelee pitkien lattioita, äiti on oiva purulelu ja kohde jolle voi tehdä kaikkea pahaa jos ei tehdä juuri kuin pikku mies haluaa. Äitinä olen se joka on kamala inhottava joka kertoo mikä on väärin miksi toisia ei saa purra tai kiusata, samalla olen myös se jonka luo tullaan ensimmäisenä harmituksen iskiessä.

Töissä tunnen kokoajan kamalaa suoritus paineita. Asiakaspalvelu on niin julmaa ja raakaa nykyään. Jos teet virheen huomaat että sinua haukutaan sosiaalisessa mediassa ja saat keskustella työtovereiden sekä esimiestesi kanssa asiasta. Välillä tuntuu että asiakkaat unohtavan sen että hei mekin olemme ihmisiä. Ihminen on erehtyväinen, sillä ihmisellä voi olla kotona pahojakin asioita väkivaltaa tai läheisen kuolema, tai niinkin pieni suuri asia kun lapsi, jolla on vahva uhma joka ihmee kaikki mehut vanhemmasta.

Koen elämäni tällähetkellä melko rankaksi. Koetan etsiä tasapainoa elämään, jotta minun sekä eritoteen lapseni olisi hyvä olla. Se harmonia voi tarkoittaa sitä että elämään löytyy joku vahva osapuoli joka uskaltaa ryhtyä leikkiin tai pitää itse herätä pohjamudasta, sanoa itselleen : "Katso Roosa nyt peiliin,  sä oot vahva,  et saisi antaa heikkouksillesi valtaa. Kaiva ne vahvat puolet esiin, hio niitä, muokkaa. Pian huomaat että kyllä sä selviit myös yksin". Minulla on enää muutama ystävä. He ovat aitoja, he kuuntelee aina, vastapainoksi minä kuuntelen heitä vaikka itsellä olisi vaikeaa, he tuovat lämpöä elämään.

On asia jonka aijon oppia tänä kesänä. Minä opettelen lepäämään oikealla tavalla. Oikealla tavalla levänneenä pystyn parempaan, jää negatiiviset asiat helpommin takaakse ja sitä kautta voin olla iloisempi sekä parempi äiti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti